25 Eylül 2014 Perşembe

Online Diyet Takibi


Online Diyet Takibinde İndirim var.

Aylık ücret 125 TL oldu:)


Neden online diyet?
Cevabı basit: Pratik olduğu için. Hepimizin vakit problemi yaşadığı bir dönemde online diyet hem sağlığınıza kavuşmanız da hem tartıda arzuladığınız kiloyu görmeniz için size pratik mi pratik bir seçenek sunuyor.


Diyetisyen kontrolünde mi?
Elbette diyetisyen kontrolünde. Zayıflama programları diyetisyen tarafından takip edilmediğinde su ve kas kayıplarına neden olarak sağlığınızı bozabilir, hem verdiğiniz kiloları geri alırsınız, hem de sağlığınızı kaybedersiniz. Bu nedenle online diyet sisteminde diyetiniz Uzman Diyetisyen Ayşe Nur Yılmaz tarafından size uygun olarak hazırlanmaktadır.

Sistem nasıl işliyor?
Mail ile ulaşarak dytaysenur@gmail.com adresine mail atıyorsunuz, doldurmanız gereken online diyet takip bilgi formunu size mail ile iletiyoruz.
Ödemenizi aşağıdaki ödeme düğmelerinden kredi kartı gerçekleştirebilir veya banka havalesi ile yapabilirsiniz.

Online Diyet bilgi formunu doldurduktan ve ödemenizi gerçekleştirdikten sonra e-mail ile programınızı size ulaştırıyoruz. Haftalık olarak kilo takibinizi yapıyor ve diyetinizi haftalık değiştiriyoruz. 

Program esnasında sorularınızı mail ile ulaştırabilirsiniz ve beslenme programınızda haftalık değişim haricinde ara değişiklikler de yapabiliriz. Paketlerimizi siz hedef kiloya ulaşana kadar aylık yeniliyoruz.

Hedeflenen vücut ağırlığına ulaşıldıktan sonra kaybedilen kilonun kalıcı olması için online kilo koruma programı uygulanmaktadır. Kilo koruma programının süresi kaybedilen ağırlığa göre değişmekte ve bireysel ayarlanmaktadır.

Online Diyet ile Verilen Hizmetler
Kilo verme – zayıflama -- diyeti
Gebelik döneminde beslenme
Emzirme dönemi diyeti
Yaşlı beslenmesi
Sporcu beslenmesi 
Kilo alma hizmeti
Hastalıklara özel beslenme programı

Ücretlendirme
Takipli Online Diyet Sisteminin Aylık Ücreti:125 TL’dir.

Ödeme Nasıl Yapılıyor?
Eft bilgisi için dytaysenur@gmail.com adresine mail atabilirsiniz


Sağlıklı günler dilerim.


0 yorum:

Yorum Gönder